Nuclearelectrica lansează primul program de internship plătit

0

SNN lansează primul program de internship plătit în cadrul Sucursalei CNE Cernavodă. 14 locuri sunt puse la dispoziția studenților absolvenți de studii superioare din mai multe domenii tehnice, fără cerințe de experiență. Munca acestora va fi remunerată cu 3.120 lei pe lună (indemnizație brută), anunță compania. Programul va avea o durată de 4 luni, cu începere din data de 02.09.2019.

“Nuclearelectrica dezvoltă unele dintre cele mai ambițioase proiecte energetice din România cu efect de creștere în economie pe termen lung. Aceste proiecte trebuie dublate și de eforturi susținute și targetate de atragere, pregătire și retenție a resurselor umane înalt calificate. În completarea programului de burse și al celui de practică de specialitate, lansăm astăzi programul de internship plătit în cadrul Sucursalei CNE Cernavodă. Programul se adresează absolvenților de studii superioare din diferite domenii tehnice, fără cerințe de experiență. Practic, ne facem o misiune din a oferi experiența de lucru într-o companie de top, pregătire aplicată și oportunitatea de a aplica la un post permanent după finalizarea programului de internship. Încercăm să venim în întâmpinarea tinerilor care caută o carieră într-un domeniu cu provocări și realizări pe măsură”, a declarat Cosmin Ghiță, CEO SNN, citat de investenergy.ro.

Internii care, după parcurgerea programului de internship, obțin calificativul “bine” sau “foarte bine” pot opta pentru angajare în cadrul CNE Cernavodă.

Share.

Lasă un comentariu