Nova Power & Gas a câștigat peste 1.000 de clienți noi, în urma liberalizării

0

Reducerile de preţ şi ofertele garantate pe un an (Nova 6+6) şi doi ani (Nova 24), la nivel naţional, au adus peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas, companie membră a grupului E-INFRA, în primele zile ale anului 2021.

„Am construit pachete care se bazează pe competitivitate și simplitate, iar acest lucru se vede în nivelul ridicat de adopție, chiar din primele zile de la liberalizarea pieței de energie electrică. Răspunsul favorabil al clienţilor confirmă strategia Nova Power & Gas atât pe piaţa de gaze naturale cât si pe cea de energie electrică”, spune Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas.

Topul pachetelor alese de noii clienți Nova este condus de abonamentul de 12 luni la energie electrică, cu peste 40% dintre opțiuni, urmat de cel de 12 luni la energie electrică și gaze naturale, ales de un sfert dintre noii clienți, și de contractul de 24 de luni de furnizare energie electrică, ales de unul din opt noi utilizatori.

Capitala, urmată de județele Cluj și Brașov, reprezintă zonele care conduc în clasamentul noilor abonamente la contractele de energie electrică.

Share.

Lasă un comentariu