Noul website KELLER AG propune numeroase rapoarte și studii de caz organizate pe industrii

0

Din februarie 2020, pagina de web a KELLER are un nou aspect: proaspăt, ușor de utilizat și pe deplin accesibil pe mobil printr-un design adaptiv, în care produsele industriale sunt prezentate într-o manieră modernă și multicanal.

Prin noul site, vizitatorii au acces la un design unitar pentru o experiență online îmbunătățită și mai extinsă. Sunt accesibile studii de caz ample din cele mai diverse sectoare de activitate în care cei interesați pot să descopere numeroasele modalități de utilizare a senzorilor de presiune KELLER.

Vizitatorii vor descoperi gratuit cum pot fi monitorizate vârfurile de presiune în industria de petrol și gaze, dar și o imagine de ansamblu din perspectiva experților privind gestionarea inteligentă a rezervoarelor de combustibil, monitorizarea completă a utilizării substanțelor chimice sau monitorizarea generatoarelor diesel. O abordare similară este adoptată pentru alte industrii, între care: vehicule, apă și mediu înconjurător, HVAC, extracția materiilor prime.

Aceste informații sunt completate de o platformă de descărcare clar structurată, în care opțiunile de filtrare integrate fac mai ușor accesul direct la toate documentele și imaginile disponibile, asigurând un acces rapid la fișele tehnice de produs, comunicatele de presă și aplicațiile software. Desigur, sunt prezentate detalii cu privire la gama de produse și informații despre companie.

KELLER AG este o companie activă la nivel internațional, așa că noul website va fi actualizat permanent în patru limbi – engleză, germană, franceză și spaniolă; se lucrează deja la noi versiuni pentru alte câteva limbi.

Share.

Lasă un comentariu