MOL România sprijină cu 100.000 de euro Fundația pentru Parteneriat

0

MOL România sprijină eforturile de combatere a noului coronavirus depuse de Fundația pentru Parteneriat acordând 100.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc și Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc. MOL România și Fundația pentru Parteneriat contribuie astfel la crearea de condiții de muncă mai sigure pentru personalul medical, echipamentele de protecție donate fiind instrumente indispensabile pentru combaterea în condiții de siguranță a noului coronavirus.

“MOL România susține lupta împotriva pandemiei prin proiecte ce vizează achiziționarea de echipamente necesare spitalelor din țară, precum și prin sprijinirea construirii Spitalului Modular 1 Elias pentru pacienții COVID-19. Cu acest nou sprijin acordat Fundației pentru Parteneriat compania noastră își continuă angajamentul de a contribui la eforturile de combatere a noului coronavirus și de a ajuta la încetinirea răspândirii acestuia prin finanțarea achiziției de echipamente de protecție pentru medici și personalul medical” , a declarat Camelia Ene, Country Chairman & CEO al MOL România.

Inițiativa actuală a MOL România a fost precedată de un sprijin în valoare de 400.000 de euro pentru procurarea de echipamente de protecție și instrumente medicale (aparate de ventilație, măști de oxigen) necesare spitalelor din țară și pentru sprijinirea construirii unui spital modular la București. Spitalul modular dedicat tratării pacienților infectați cu COVID-19 va avea 38 de locuri și va putea fi utilizat chiar și după ce actuala criză medicală va fi depășită, ca spital pentru pacienții cu arsuri grave.

Share.

Lasă un comentariu