MOL România a inaugurat o benzinărie de un milion de euro în judeţul Dolj

0

MOL România, companie membră a grupului MOL a inaugurat astăzi, 30 ianuarie, cea de-a șaptea benzinărie din județul Dolj, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de euro. Noua stație se află în comuna Cârcea, pe drumul care face legătura între Craiova și autostrada A1 (București-Pitești), într-o zonă intens tranzitată, precizează compania, într-un comunicat.

Noua benzinărie dispune de 3 insule de alimentare multiprodus, una dintre ele fiind dotată cu  pistoale de alimentare rapidă cu debit mărit, care permit alimentarea maşinilor de mare tonaj. Produsele disponibile la pompe sunt: benzină – Tempo Plus 95 şi EVO Benzină, motorină – Tempo Diesel și EVO Diesel. În plus, noua benzinărie dispune și de o stație de alimentare cu GPL.

În staţia nou-inaugurată a fost implementat conceptul Fresh Corner de unde clienții își pot achiziționa produse proaspete de panificație și bunuri de larg consum, noul concept pune la dispoziţia clienţilor o ofertă complexă, într-un spațiu complet reamenajat.

”Ne bucurăm că ne consolidăm prezenţa în zona Doljului, o regiune în care activitatea MOL România a depăşit sfera business-ului, prin programe desfăşurate în sprijinul comunităţii locale. Astfel, prin intermediul Programului de sprijinire a talentelor am sponsorizat de-a lungul anilor peste treizeci de copii talentaţi din această zonă, iar prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor am alocat fonduri pentru ONG-uri locale. Nu în ultimul rând, două distincţii acordate în cadrul Premiilor Mentor sunt din Craiova”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman & CEO MOL România.

Share.

Lasă un comentariu