Mobilitatea urbană durabilă aduce 11 firme germane în delegație – AHK România

0

Bogdan Tudorache

AHK România (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană) organizează în perioada 20-23 ianuarie 2020 la Cluj și București delegația de afaceri pentru Mobilitate durabilă, soluții de trafic, transport public și logistică.

Proiectul va debuta la Cluj-Napoca în 21 ianuarie, aici având loc atât întâlniri cu reprezentanții Primăriei cât și întâlniri individuale între reprezentanții firmelor germane participante la proiect și reprezentanții firmelor românești din regiune interesați de colaborare în acest domeniu.

Cele 11 firme germane participante la proiect (Bosch Engineering GmbH, CN-Consult GmbH, Deutsche Telekom, Ecobi GmbH, e-TroFit GmbH, Franken Plastik GmbH, Mosolf Gruppe, TRON Consulting GmbH&Co. KG , TX Logistik AG, Universal Transport, Voltabox AG) sunt active în domenii precum dezvoltare pentru producătorii de vehicule și motoare, dezvoltare de hardware şi software pentru trenuri, telecomunicaţii, electromobilitate şi car sharing, transformarea vehiculelor comerciale, sisteme de semnalizare, logistică și transport.

Proiectul are ca scop facilitarea pătrunderii pe piață sau dezvoltarea afacerilor de export în România pentru firmele germane și contribuția la creșterea exporturilor germane și intensificarea cooperării româno-germane în domeniile mobilitate urbană și logistică.

Share.

Lasă un comentariu