Mobilitate electrică la scară largă cu soluția de încărcare pentru domeniul rezidențial de la ABB

0

ABB, pionierul tehnologiilor digitale, prezintă cea mai recentă extensie a portofoliului său de mobilitate electrică – încărcătorul de perete Terra AC. Echipamentul este conceput atât pentru a răspunde cererii crescânde pentru încărcarea conectată de calitate și accesibilă în case și întreprinderi, cât și pentru a sprijini generația în creștere a utilizatorilor de energie regenerabilă care doresc să valorifice și să își gestioneze consumul propriu de energie.

De mai mulți ani, analiștii industriei au stabilit 2020 ca punct critic în adoptarea vehiculelor electrice (EV), cu prognoze pentru cota globală de piață a EV de a urca la cel puțin 3 la sută în anul 2020 și de a se majora, cu peste 50 la sută până în anul 2040.

În calitate de lider global pentru soluții durabile de transport, ABB a făcut un alt pas semnificativ în impulsionarea acestei revoluții în domeniul mobilității electrice în următorul deceniu, odată cu lansarea noului încărcător de perete. Terra AC, este disponibil în variante de până la 22kW pentru a asigura compatibilitatea cu sistemul electric al caselor și clădirilor din întreaga lume. Acesta oferă o soluție de încărcare sigură, inteligentă și durabilă, care susține conceptul “Mission to Zero” a business-ului de Electrificare al ABB pentru orașele inteligente, o viziune pentru o realitate cu emisii zero pentru toată lumea.

Produsul va fi disponibil pe anumite piețe, inclusiv în Europa, în lunile următoare și va deveni disponibil la nivel global până în luna mai 2020. Încărcătorul AC poate fi comandat prin rețeaua de parteneri ABB.

Ușor de instalat și de utilizat, încărcătorul de perete Terra AC se va integra perfect cu stilul de viață digital al consumatorilor de astăzi, permițându-le astfel să își gestioneze în mod eficient consumul de energie și să contribuie la o societate mai verde pentru generațiile de astăzi și pentru cele viitoare, consideră oficialii ABB.

Încărcătorul de perete Terra AC beneficiază de conectivitate care permite actualizări de configurare și software printr-o aplicație dedicată sau de la distanță prin cloud, oferind multă flexibilitate și reducând la minimum nevoia de intervenție la fața locului, maximizând astfel timpul de funcționare și eficiența.

Fiecare încărcător este echipat cu un contor de energie de înaltă precizie, care poate fi integrat cu sisteme inteligente de gestionare a energiei clădirilor, permițând funcții avansate de gestionare a gradului de încărcare al rețelei. Acest lucru permite proprietarilor din domeniile rezidențial și din cel de business să ajusteze puterea activelor, după cum este necesar pentru a maximiza puterea de încărcare și eficiența costurilor.

Alte avantaje ale încărcătorului de perete Terra AC

Înaltă Calitate

  • O gamă largă de opțiuni de conectivitate, inclusiv WiFi, Bluetooth și Ethernet
  • Designul care economisește spațiul permite instalarea perfectă pe un perete sau piedestal, care permite montarea a două încărcătoare spate in spate
  • Având conectori multipli disponibili, încărcătorul de perete Terra AC este compatibilă cu majoritatea vehiculelor electrice
  • Rezistentă la praf și la apă în condiții meteorologice grele, sporind timpul de funcționare și durata de viață a produsului

Flexibilitate pentru viitor

  • Pregătit pentru viitor fiind echipat cu un software simplu de actualizat prin intermediul aplicației utilizator
  • Autentificarea simplificată fie prin RFID, fie prin aplicație oferă flexibilitate pentru aplicațiile de utilizare publică
  • Se integrează perfect cu soluțiile de automatizare complementare ABB pentru clădiri

Securitate și protecție

  • Evaluată și testată de către terți independenți pentru a respecta cele mai înalte standarde
  • Protecția de limitare a curentului permite o putere maximă de încărcare fără probleme
  • Protecție împotriva defecțiunilor la sol și la supratensiune protejează, atât utilizatorul cât și mașina
Share.

Lasă un comentariu