Liderii marilor companii din petrol și gaze s-au întâlnit la Mediaș – printre discuții, BRUA și offshore

0

Liderii celor mai importante companii din sectorul petrolului și gazelor s-au întrunit în două ședințe cu ușile închise la Mediaș, iar discuțiile s-au axat, printre altele, pe gazoductul BRUA și exploatările de la Marea Neagră, au declarat surse apropiate discuțiilor pentru energynomics.ro.

Oficialii companiilor au refuzat să ofere explicații suplimentare, însă au comentat, referitor la investiții, în general.

”O companie nu ia decizia de investiție cu piedici. Scopul companiei este să producă profit, iar acționarii sunt răbdători doar dacă investițiile pot aduce profit fără probleme. Au existat și investiții din care acționarii s-au retras pentru că nu mai avea sens investiția, din cauza barierelor. Statul trebuie să înțeleagă acest lucru – acționarii nu au răbdare la infinit, și pot decide să ducă banii în altă parte oricând”, a declarat pentru energynopmics.ro șeful unei mari companii.

Top managementul companiilor din petrol și gaze a fost prezent pentru două zile la un eveniment dedicat împlinirii a 110 de existență a companiei Romgaz.

Share.

Despre Autor

Bogdan Tudorache

Lasă un comentariu