LIBERALIZARE: Prețuri competitive și beneficii speciale de la Tinmar Energy

0

Liberalizarea pieței de gaze naturale, începând cu 1 iulie, oferă consumatorilor casnici șansa să opteze pentru cele mai bune pachete de servicii în funcție de tipul de consum și necesitățile locuinței. În oferta lansată de Tinmar Energy sunt incluse consultanță de specialitate și acces la aplicația mobilă myTIN, unde consumatorii pot fi la zi cu legislația în vigoare și cele mai noi oferte, precizează compania într-un comunicat de presă.

Compania de energie electrică și gaze naturale se asigură că schimbarea furnizorului se realizează rapid și simplu, fără costuri suplimentare, fără schimbarea instalației de alimentare și fără întreruperi. Procedura de contractare este una transparentă și se poate realiza inclusiv online – în 3 pași simpli, astfel că serviciul este disponibil tuturor consumatorilor casnici, indiferent de zona geografică de distribuție. “Obiectivul principal pe care îl avem este să fim alături de clienții noștri actuali, precum și de cei potențiali, cu pachete speciale, ce includ o mulțime de extra beneficii incluse, concepute pentru confortul și siguranța consumatorului”, declară Carla Parnica, Marketing & Corporate Communication Manager. „Printre beneficiile pachetelor de gaze naturale Tinmar Energy se numără asigurarea relației cu operatorul de distribuție și transport, consultanță de specialitate și acces la aplicația mobilă myTIN, pe lângă plata și trimiterea indexului online, intervenții de urgență în caz de avarii la instalația de gaze naturale, discount-uri la orice lucrare de reparație în locuință la partenerii Tinmar Energy, cât și prețuri preferențiale pentru verificarea centralei termice și acordarea vizei ISCIR”, mai spune ea.

Cu o experiență de peste 19 ani în energie, Tinmar Energy este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deține 6+ parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României. De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate, inclusiv pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali.

Share.

Lasă un comentariu