KMG International sprijină Teach for Romania în comunități vulnerabile

0

KMG International va sprijini educația de calitate în județul Constanța prin programul Teach for Romania în anul academic 2019-2020, susținând cadre didactice din sistemul de învățământ primar și gimnazial ce fac parte din program.

Profesorii susținuți acționează ca modele și îndrumători pentru elevii din școlile partenere. Prin intermediul acestui parteneriat, copiii din comunități vulnerabile se vor bucura de acces și expunere la alte medii decât cel nativ, în scopul dezvoltării orizontului de interes și cunoaștere, cu accent pe dezvoltarea zonelor de creștere urmărite în program, precum și pe orientarea în carieră: literație (alfabetizare funcțională, digitală/numerație), inteligență emoțională (valori, stimă de sine), leadership. În acest sens, pe parcursul anului se vor construi diferite activități extra-curriculare împreună cu profesorii sprijiniți de Teach for Romania și copiii din comunitățile constănțene.

„Credem că educația de calitate, în special în zonele vulnerabile, reprezintă primul pas către dezvoltarea sustenabilă a comunităților. Am decis să sprijinim profesorii ce fac parte din programul Teach for Romania din județul Constanța, întrucât credem că prin acest parteneriat putem răspunde mai eficient nevoilor din regiune, putem combate inechitatea educațională și contribui la dezvoltarea armonioasă a generațiilor viitoare”, a spus Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative al KMG.

Share.

Lasă un comentariu