KELLER AG: Manometru digital pentru analiza vârfurilor de presiune și înregistrarea datelor

0

KELLER AG für Druckmesstechnik se bucură să lanseze primul manometru digital de înaltă rezoluție de nouă generație. Modelul LEO 5 dispune de: senzori de înaltă precizie, o procesare rapidă și de înaltă rezoluție a semnalului, tehnologie de înregistrare a maximelor și stocarea datelor cu timbru de timp. Conceput pentru a fi utilizat în medii ostile, LEO 5 dispune de o carcasă robustă din oțel inoxidabil, ecran din sticlă de siguranță, un ecran de 16 mm cu retro iluminare și butoane tactile capacitive.

Înregistrarea și analizarea vârfurilor de presiune

“Vârfurile” de presiune nedetectate sunt una dintre cauzele comune ale uzurii premature și a defecțiunilor precoce ale sistemelor pneumatice și hidraulice. În sistemele cu apă dulce, acest fenomen este denumit uneori “ciocan de apă”. LEO 5, cu modul său de analiză a vârfului de presiune, va preleva și va înregistra presiunea sistemului la o rată de 5 kHz și o rezoluție de 16 biți, permițând instrumentului de depanare să descrie pozitiv comportamentul sistemului. Cu o capacitate de stocare de peste 50.000 de valori de vârf, incluzând temperatura și timbrul de timp, datele din LEO 5 sunt exportabile pentru analize detaliate prin interfața USB inclusă.

Măsurare foarte precisă a presiunii

În modul de măsurare standard, LEO 5 funcționează la o rată de eșantionare de 2 Hz și o rezoluție A-la-D de 20 de biți. Programul LEO 5 include șapte seturi de presiune standard la scară între 3 și 1000 bari. În intervalul de temperaturi de 0 … 50°C, valoarea TEB (Band Total Error) pentru presiune este ± 0,1% FS. Atunci când condițiile de temperatură sunt stabile, LEO 5 este capabil să atingă o precizie TEB de ± 0,01% FS.

Ușor de îmbunătățit datorită designului său modular

LEO 5 dispune de o gamă largă de funcții opționale, inclusiv o interfață radio standard pentru măsurători în zone inaccesibile sau mobile. De asemenea, pot fi furnizate ieșiri analogice tradiționale de 4 … 20 mA și 0 … 10 VDC și până la două ieșiri de comutare pentru controlul și monitorizarea procesului. Configurația și transmiterea datelor au loc prin interfața USB sau RS485. Sunt disponibile materiale speciale pentru carcasă, conexiuni sub presiune și alte opțiuni specifice fiecărui tip de utilizator.

Cu o rezoluție înaltă pentru o măsurare precisă, analiza vârfurilor de presiune și înregistrarea datelor de măsurare, LEO 5 este considerat un instrument indispensabil de către mecanicii de sisteme pneumatice sau hidraulice.

Share.

Lasă un comentariu