Intero Integrity Services achiziționează furnizorul de servicii de mediu și de integritate The Sniffers

0

Intero Integrity Services a anunțat că a achiziționat The Sniffers, un furnizor de servicii cu o vastă experiență în industria de petrol și gaze, specializat în monitorizarea emisiilor și servicii de integritate a conductelor.

The Sniffers, companie înființată în 1991 cu 90 de angajați și sediul central în Belgia, oferă servicii de reducere a emisiilor, cum ar fi măsurători LDAR și pentru emisii în rezervoare, proiecte de economisire a energiei pentru pierderi de flacără și abur și servicii de integritate a conductelor subterane.

CITEȘTE ȘI Wauterickx, The Sniffers: Reducerea emisiilor de metan este o oportunitate în România

”Intero Integrity Services oferă The Sniffers o rețea globală extinsă și acces la mulți clienți noi. Experiența noastră privind reducerea emisiilor și serviciile noastre de integritate a conductelor pot fi acum aduse mai multor clienți din întreaga lume. Sniffers îi va ajuta să își realizeze ambiția de mediu și de durabilitate. Conferințele privind schimbările climatice precum COP25 și obiectivele de sustenabilitate oferă o perspectivă de afaceri pozitivă pentru The Sniffers. Această achiziție va accelera oportunitățile noastre globale de creștere”, a declarat Rienk de Vries, CEO Intero.

”Sinergiile dintre ambele companii pentru integritate și servicii industriale sunt promițătoare. Serviciile The Sniffers vor fi adăugate în portofoliul actual de inspecție și servicii industriale ale Intero”, a adăugat Bart Wauterickx, CEO, The Sniffers.

Intero Integrity Services este un important specialist în prezervarea instalațiilor petroliere, de gaze și petrochimice curate, sigure, bine întreținute și extrem de productive. Compania oferă clienților la nivel mondial o gamă largă de soluții de inspecție și industriale. Intero are 350 de angajați și are sediul în Olanda. Compania deservește clienții prin intermediul a 16 birouri din întreaga lume. În 2017, Intero a fost achiziționat de First Reserve, un fond global de private equity concentrată exclusiv pe energie. First Reserve a avut, de la fondare, fonduri sub administrare în valoare de 32 de miliarde USD.

The Sniffers a executat peste 8.000 de proiecte de succes și are 28 de ani de experiență în industrie.

Atât The Sniffers, cât și Intero sunt prezente pe piața din România.

Share.

Lasă un comentariu