ING contribuie la dezvoltarea durabilă prin clienții și proiectele pe care le finanțează

0

Obiectivele globale privind munca decentă, creșterea economică, consumul și producția responsabile sunt prioritățile ING, scrie Radoslav Georgiev, consilierul grupului pe teme de sustenabilitate.

ING consideră că una dintre responsabilitățile companiilor este de a pregăti societatea pentru perioadele de transformare accelerată cauzate de subiecte importante, așa cum ar fi Inteligența Artificială și schimbările climatice. “Dacă vrem să trăim într-o lume durabilă sănătoasă, avem un rol cu toții – oameni, companii, guverne și organizații.”

Scopul ING este de a le oferi oamenilor posibilitatea de a fi cu un pas în față, atât în viață, cât și în afaceri. „Schimbările climatice și felul rapid în care se transformă tehnologia îi influențează pe clienții noștri. Din acest motiv, inițiativele noastre se concentrează pe modalități de a construi societatea viitorului, cu emisii reduse de carbon.”

„La nivel global, ING contribuie direct și indirect la obiectivele de dezvoltare durabilă prin clienții și proiectele pe care le finanțăm. Ne-am angajat să contribuim la o societate a viitorului cu emisii scăzute de dioxid de carbon, astfel că prioritatea noastră este să ne concentrăm pe obiectivele de dezvoltare durabilă care promovează atât creșterea economică durabilă & incluzivă, cât și consumul și producția durabile. Colaborăm cu alte instituții financiare, cu companii multinaționale și cu organizații din industrie pentru a ne înțelege mai bine obiectivele de dezvoltare durabilă și pentru a evalua unde putem avea cel mai mare impact.

Mai mult decât atât, consumul și producția responsabile fac parte din activitățile noastre de creditare durabilă; selectăm companii ale căror activități iau în considerare oamenii, societatea și mediul înconjurător. Credem că aceste companii vor avea performanțe mai bune și impact pe termen lung.”

Share.

Lasă un comentariu