Hidroelectrica angajează consultanți pentru diversificarea activității, anunță noi proiecte CSR

0

Bogdan Tudorache

Hidroelectrica a anunțat, în cadrul convocatorului pentru ședința AGA din 7 mai, intenția de a angaja consultanți care să medieze diversificarea portofoliului de servicii al companiei, conform documentului postat pe site-ul companiei.

Astfel, convocatorul supune acționarilor spre aprobare achiziționarea ”de către Hidroelectrica a unor servicii avocațiale de consultanță având în vedere obiectivul societății de a-și diversifica și dezvolta portofoliul de producție prin proiecte noi, atât prin transfer de business, achiziție de participații, dezvoltarea unor centre de inovare, de cercetare, de achiziție de acțiuni ale altor societăți sau alte metode de diversificare a activității companiei”.

Totodată, Hidroelectrica va sponsoriza Asociația Fight for Life Charity, Institutul național de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București și Spitalul clinic de urgență Marie Curie cu câte 100.000 de lei.

În convocator este menționată și ajutorarea unui angajat al ministerului Energiei pentru un tratament împotriva cancerului, pentru 10 luni, în valoare de 240.000 lei, după ce anterior i-a fost acordată suma de 45.000 de lei pentru două luni, prin contract de mecenat.

Share.

Lasă un comentariu