Havrileț: Romgaz ar putea avea un nou departament de strategie

1

Niculae Havrileț, ales recent administrator la Romgaz, este interesat de crearea unui departament de strategie.

„Ca membru al Consiliului de Administrație al unei companii de mare însemnătate pentru sectorul energetic al României, sunt foarte interesat să implementăm funcționarea unui departament de strategie, pentru a da mai multă vizibilitate unei companii de stat puternice, în dezvoltarea hub-ului de energie și gaze din România.

În al doilea rând, doresc dezvoltarea producției de energie electrică și, poate, în contextul creșterii cantității de gaze extrase din Marea Neagră, implicarea în dezvoltarea unor sectoare care să consume gaze naturale – petrochimie, energie electrică și alte industrii”, a spus Havrileț, conform financialintelligence.ro.

Acționarii Romgaz (SNG) au ales, recent, un nou Consiliu de Administrație, format din: Niculae Havrileţ, Stan-Olteanu Manuela-Petronela, Ciobanu Romeo-Cristian, Parpală Caius-Mihai, Hărăbor Tudorel, Cîmpeanu Nicolae și Jansen Petrus Antonius Maria.

Share.

1 Comment

  1. Nu stiam motivul pentru care sa angajat consilier la ME.Cred ca este normala numirea, la ELECN ,CNH sa..sunt probleme putine si neimportante.

Lasă un comentariu