Gabriel Dumitraşcu: Falimentul RADET a fost declarat în primăvară

0

Falimentul RADET a fost declarat de judecătorul sindic în primăvară, și tocmai pentru a da răgaz Primăriei să ia măsurile juridice și organizatorice care să asigure continuitatea serviciului de termoficare, instanța a admis suspendarea efectelor falimentului pentru o perioadă, susține Gabriel Dumitrașcu, expert în energie și fost președinte RADET.

Astfel, este greu de crezut că RADET va intra în faliment, mai ales că noul Ministru al Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că în acest caz există riscul ca în lipsa unor măsuri organizatorice din partea Primăriei și declarării falimentului RADET, să nu existe un contract comercial cu un continuator al activității de termoficare, în baza căruia ELCEN să livreze energia termică și să-i încaseze contravaloarea, a mai spus Gabriel Dumitrașcu, citat de financialintelligence.ro.

”Nu intră RADET in faliment. Furnizarea căldurii nu se întrerupe. Nu se va întâmpla cum a anunțat acest nou ministru că luni judecătorul va declara falimentul RADET-ului”, a declarat, la rându-i, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Share.

Lasă un comentariu