Florin Ciocănelea a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare

4

Joi, 12 decembrie, comunitatea energetică, alături de familia îndurerată, și-a luat ultimul rămas bun de la cel care a fost Florin Ciocănelea, una dintre cele mai influente personalități care a contribuit vreme de peste trei decenii la evoluția sectorului de petrol și gaze din România.

Absolvent al Universității de Petrol și Gaze din Ploiești în 1986, cu specializarea inginer în foraj și producție de țiței și gaze, Florin Ciocănelea a activat în această industrie în variate ipostaze de-a lungul timpului. A început să lucreze la Schela de Producție Petrolieră Poeni din județul Teleorman, iar șapte ani mai târziu a fost promovat ca inginer principal de zăcământ în compania Petrom, unde a ocupat funcții de conducere până în 2004.

A fost membru al Consiliului de Administrație al BRM (2001-2004), membru al Consiliului de Administrație al Petromservice (2004-2005), președinte al Consiliului de Administrație al Foserco (2005-2009), membru în Consiliul de Administrație al Grup Servicii Petroliere (2005-2018).

Din 2010 până în 2015 a fost reprezentant al Melrose Resources, iar din 2016 până în 2018 reprezentant al Local Bankers Petroleum Canada si director Panbridge SRL, sucursala locală Bankers Petroleum.

Din martie 2018, din poziția de consilier pe probleme energetice al premierului Viorica Dăncilă, printre alte teme de mare importanță, Florin Ciocănelea a lucrat pentru clarificarea cadrului legislativ și relansarea industriei de petrol și gaze.

Pe 6 decembrie, o boală necruțătoare a pus capăt unei cariere îndelungate și devotamentului pentru industria energetică din România pe care Florin Ciocănelea l-a dovedit fără excepție.

Transmitem familiei sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte!

Share.

4 Comments

  1. Condoleante, Domnul să fie cu el, cu lumină și liniște. Ioana ,tu să ai aceeași putere pe care o știu la tine, să duci viața mao departe cu ființele tale dragi si apropiate. Mă doare și pe mine această mare suferință a ta. Domnul să fie cu tine!

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca.A fost un mare specialist si un mare om!
    Am colaborat foarte bine in perioada 1997-2005 la SNP Petrom SA.
    Condoleante familiei!

Lasă un comentariu