Finanțări nerambursabile de 10,5 milioane de euro pentru eficiență energetică prin Servelect

0

Compania de inginerie și servicii energetice Servelect, din Cluj-Napoca, a contribuit la atragerea de finanțări nerambursabile de peste 10 milioane de euro pentru clienții săi. “În principal prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare și a grant-urilor SEE și norvegiene, am atras pentru clienții noștri finanțări nerambursabile de aproximativ 10,5 milioane de euro”, a declarat Iulia Bârgăuan, Business Development Manager al Servelect, într-un comunicat de presă.

Printre beneficiarii Servelect se numără: Azomureș, Compania Aquaserv, Vel Pitar, Sortilemn, Comelf, Celco, Cemacon, ROMATSA, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Municipiul Sighetu Marmației, Municipiul Sfântu Gheorghe, Municipiul Turda, Municipiul Târnăveni.

„Suntem într-un moment în care absorbția fondurilor nerambursabile și investițiile sunt elemente esențiale în dezvoltarea durabilă și cu valoare adăugată pentru companiile și autoritățile din România. Servelect este un partener de încredere pentru ca eficiența energetică să se întâmple efectiv”, a mai spus Iulia Bârgăuan.

Pe lângă identificarea și implementarea soluțiilor de optimizare a consumurilor și costurilor energetice, Servelect își susține clienții și în accesarea surselor de finanțare nerambursabilă, acolo unde există această oportunitate, atât prin întocmirea studiilor tehnice de fezabilitate, necesare că parte a documentației de finanțare, cât și prin acordarea de consultanță administrativă pentru elaborarea și depunerea aplicațiilor de finanțare

Alte 25 de proiecte depuse spre finanțare, cu implicarea echipei Servelect, cu o valoare totală de peste 27 de milioane de euro, se află în proces de evaluare la autoritățile finanțatoare.

Share.

Lasă un comentariu