Eximbank a îmbunătățit ratingul Complexului Energetic Oltenia

0

Eximbank a revizuit ratingul financiar al CE Oltenia de la C la B, în urma analizei raportărilor contabile de la 30.06.2019, potrivit informaţiilor transmise de companie.

Oficialii CEO spun: „Ca urmare a îmbunătățirii performanței financiare a CE Oltenia, au fost create premisele diminuării costurilor de finanțare bancară, pentru portofoliul de credite existent, cu efect benefic în rezultatul financiar al companiei.

Complexul Energetic Oltenia s-a situat pe un trend ascendent din punct de vedere financiar, poziția actuală datorându-se activității și acțiunilor desfășurate de către toți salariații și colaboratorii societății. Acest rezultat confirmă faptul că nu se pune în discuție insolvență, idee avansată în spațiul public, cu rea intenție, de către persoane care nu vor binele acestei companii”, conform finacialintelligence.ro.

La 30 iunie 2019, CEO a înregistrat un profit brut de 188,98 milioane lei și o cifra de afaceri de 1.510,6 milioane lei, față de 35,12 milioane lei profit brut și 1.414,4 milioane lei cifra de afaceri la 30 iunie 2018.

Share.

Lasă un comentariu