Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018, Ediția a III-a

Trenchless Romania Conferința & Expoziție va avea loc în data de 13 iunie 2018 în București. Este cel mai important eveniment internațional din regiune, special dedicat sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea tuturor noutăților si inovațiilor din acest domeniu.

Evenimentul aduce împreună producătorii și distribuitorii de utilaje și tehnologii dedicate sectorului no-dig, pentru foraj orizontal dirijat (hdd), pipejacking, pipe bursting, microtunnelling, reabilitare a conductelor (CIPP), precum și alte tehnologii trenchless ce reprezintă soluții ideale pentru instalarea utilităților subterane din zonele urbane cu trafic intens.

Evenimentul va găzdui Trenchless Romania Awards – ediția a II-a, unica ceremonie de decernare a premiilor pentru sectorul trenchless din regiune.

Specialiști internaționali în domeniu, reprezentanți ai autorităților publice, ministerelor, ambasadelor și camerelor de comerț alături de contractori și operatori sunt participanți cheie ai conferinței. Evenimentul va prezenta utilaje, produse și servicii de la producători și furnizori internaționali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceștia vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea și renovarea utilităților subterane.

Trenchless Romania Conferință & Expoziție este un eveniment susținut de asociații internaționale de profil: GSTT (Societatea Germană pentru tehnologii trenchless), RoSTT (Societatea Română pentru tehnologii trenchless), AATT (Asociația Austriacă Română pentru tehnologii trenchless) și UKSTT (United Kingdom Society for Trenchless Technologies). De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt ARA (Asociația Română a Apei), ADUC (Asociația Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcții), ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții), PSC (Patronatul Societăților de Construcții), APMCR (Asociația Producătorilor de materiale pentru construcții din România), Petroleum Club Romania și AHK (Camera de Comerț Romano-Germană).

Pentru informații detaliate despre eveniment accesați http://www.trenchless-romania.com/.

Share.