Trenchless România Conference & Exhibition – Ediția a IV-a (13 iunie 2019, București)

Dacă luăm la pas aproape orice oraș din România observăm atât pe trotuare, cât și pe suprafața carosabilă eternele fâșii de asfalt mereu spart și reînnoit, odată cu orice lucrare de reabilitare, înlocuire sau intervenție la infrastructura de țevi care traversează subteranul orașului. De câte ori nu am stat în trafic cu orele mergând pe o singură bandă, din cauza lucrărilor la conductele de apă, gaze, canalizare, fibră optică etc?

Tehnologii de subtraversare (no-dig) pentru Smart Cities

Instalarea și reabilitarea conductelor subterane pentru utilități publice precum cele de apă, canalizare, fibră optică, gaze creează șantiere de lucru care perturbă și îngreunează traficul, mai ales în zonele urbane. Pentru a evita toate aceste blocaje se pot utiliza tehnologii de subtraversare trenchless, care permit efectuarea lucrărilor pentru utilitățile publice fără a fi necesară excavarea de șanțuri. Tehnologiile trenchless sunt soluția optimă pentru traversarea de drumuri și a altor coridoare de transport, precum și a râurilor și a cailor navigabile.

Metodele de forare fără șanț deschis pot fi utilizate și pentru instalarea, reabilitarea și înlocuirea utilităților subterane situate în zone sensibile din punct de vedere ecologic și locații în care accesul este limitat datorită existenței unor structuri de construcție și vegetație. În cele mai multe dintre cazuri, tehnologiile de forare fără șanț deschis sunt singurele viabile pentru construcții, acestea fiind totodată și cele mai puțin costisitoare și mai puțin disruptive.

Tehnologiile no-dig – mai rapid, mai economic, mai sustenabil!

Trenchless România Conference & Exhibition este singurul eveniment din regiune care promovează tehnologiile trenchless. Aflat deja la cea de-a 4-a ediție, evenimentul va avea loc în data de 13 iunie 2019, la Hotel Caro Club în București. Evenimentul reunește peste 200 de companii naționale și internaționale din domeniu și aduce împreună producătorii și distribuitorii de utilaje și tehnologii dedicate sectorului no-dig, pentru foraj orizontal dirijat (hdd), pipejacking, pipe bursting, microtunnelling, reabilitare a conductelor (CIPP), precum și alte tehnologii trenchless ce reprezintă soluții ideale pentru instalarea utilităților subterane din zonele urbane cu trafic intens. Evenimentul va găzdui Trenchless România Awards, momentul special în care sunt premiate cele mai relevante proiecte care au folosit tehnologii no-dig din regiune.

Pentru informații detaliate despre eveniment vă rugăm contactați

Maria Nae – Project Manager Trenchless România Tel: +40724 550 830
maria.nae@trenchlessromania.ro

Organizator

Audiență Generală AG
Str. Roma, Nr. 16, Parter, Ap. 2,
București-România

Share.