Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2018

În perioada 10-14 iunie 2018, CNR-CME va organiza Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2018 cu tema: „Central And Eastern Europe în The New Era of Energy Transition: Challenges, Investment Opportunity and Technological Innovations” la Vox Maris Grand Resort, Costinești.

Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală și de Est – FOREN 2018, organizat cu sprijinul Consiliului Mondial al Energiei, se află la cea de-a 14-a ediție și este deja considerat un eveniment științific cu o tradiție solidă și o reputație remarcabilă în domeniul energiei. Pentru comunitatea energeticienilor din România, Forumul este cel mai important și mai reprezentativ eveniment. De asemenea, FOREN are statutul de eveniment regional CME pentru Europa Centrală și de Est.

La acest eveniment vor participa un număr de peste 600 specialiști din partea unor foruri, organizații și societăți comerciale reprezentative din țară și din străinătate.

Forumul va cuprinde circa 40 de evenimente cu teme de mare interes național și internațional:

  • 5 secțiuni de comunicări științifice cu peste 200 de lucrări
  • 11 evenimente importante, care cuprind: Ziua Energiei, Energy Trilemma, 2 Keynote Addresses, 4 Mese Rotunde la nivel de Forum, 3 workshop-uri la nivel de Forum
  • 20 Mese Rotunde la nivel de corporație
  • O expoziție internațională cu peste 50 de standuri
  • Un program social foarte bogat și diversificat

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei vă invită să transmiteți formularele de participare pe adresa organizatorilor până la data de 30 aprilie 2018.

ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR

Taxa de înregistrare pentru participanții la Forum

  • 700 lei + TVA pentru înregistrare până la 31 martie 2018
    850 lei + TVA pentru înregistrare până la 30 aprilie 2018
    950 lei + TVA pentru înregistrare după 30 aprilie 2018

În taxa de înregistrare sunt incluse: mapă, lucrările de la cele 5 sesiuni, participarea la oricare dintre sesiuni, Catalogul Oficial al Forumului, lista participanților, invitații la programul social, ecusonul, cafea și răcoritoare.

Pentru persoanele însoțitoare taxa este de 450 lei + TVA și include accesul la toate evenimentele importante din programul forumului și programul social.

Se oferă discount-uri cuprinse între 5-15% în funcție de numărul de delegați înregistrați din cadrul aceleiași instituții / companii membră CNR-CME.

Detalii în Formularul de înregistrare participanți.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe website-ul forumului sau contactând secretariatul executiv CNR-CME.

energynomics.ro este și în acest an partener media al FOREN!

Share.

Lasă un comentariu