EV2017 – Electric Vehicles International Conference and Show

EV2017 este cel mai important eveniment din România dedicat exclusiv mobilității electrice.

De la prima ediție ce a avut loc în 2001, evenimentul organizat de AVER – Asociația pentru promovarea vehiculelor electrice în România, Icpe și SSICPE – Societatea Științifică Icpe a transmis audienței cele mai noi informații și tehnologii ale momentului.

EV2017 își propune să depășească granițele unei conferințe științifice clasice prin inițierea unui dialog eficient între toate părțile implicate în domeniul e-mobilității – de la autorități guvernamentale și locale, companii și utilizatori, academicieni și cercetători. Având ca obiectiv principal dezvoltarea mobilității electrice în România, evenimentul susține și promovează parteneriatele de cercetare oferind contextul perfect pentru networking.

Începând cu ediția din acest an, EV2017 este conferința listată IEEE și lucrările acceptate vor fi publicate în IEEE Xplore și pot fi indexate în baza de date ISI Thompson.

EV SHOW IS ALL ABOUT ELECTRIC VEHICLES.

Din 2001 expoziția a crescut de la ediție la ediție alături de industria de vehicule electrice. Astfel, în 2017 vom avea cel mai mare eveniment de mobilitate electrică din România cu mașini electrice și hibride, bărci, biciclete, scutere și gadgeturi electrice, conversii de mașini, infrastructură și car sharing, software și aplicații, componente și inginerie.

EV2017 va avea loc în Parcul Solar Icpe din București pe 5-6 octombrie 2017.

Înregistrarea la eveniment se face online pe www.evshow.ro

 

Share.

Lasă un comentariu