Conferința Black Sea Oil and Gas revine în România – energynomics.ro se numără printre parteneri

Principalul eveniment regional dedicat proiectele de petrol și gaze revine în România, în perioada 25-26 octombrie, la Hotel Intercontinental.

Conferința “Black Sea Oil and Gas” va reuni titulari de proiecte onshore, offshore și midstream din România, Bulgaria, Georgia, Turcia, Rusia și Ucraina, pentru a discuta despre dezvoltarea acestor proiecte, despre provocările puse de regimul de reglementare, despre nevoile tehnologice și planurile de dezvoltare a afacerilor în următorii ani.

Industria a consemnat schimbări pozitive în 2017: operatorii importanți din domeniul offshore au anunțat intenția de a investi masiv în zăcămintele pe care le deţin, compania Black Sea Oil and Gas va prezenta decizia finală de investiție privind blocul Midia, operatori cheie din sectorul onshore își vor comunica planurile comerciale pentru producție din zăcăminte mature (Mazarine Energie) și proiecte transfrontaliere complexe, cum ar fi BRUA, TANAP, TurkStream vor prezenta anticipaţiile cu privire la lanțul de aprovizionare la orizontul anului 2020.

Conferința “Black Sea Oil and Gas” reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile interesate să valorifice oportunitățile din Upstream şi Midstream pentru a se întâlni față în față cu titularii de proiecte și cu factorii de decizie din regiune. Acesta este singurul eveniment regional la care participă toți operatorii, contractorii EPC, companii de servicii, operatori ai sistemelor naţionale de transport, investitori și agenții guvernamentale.

Pentru programul complet al conferinței și lista de vorbitori, vă rugăm să vizitați: www.globuc.com/blackseaoilgas.

Locul de desfășurare: Hotel Intercontinental, București

CONTACT

Elmira Gabidullina
Marketing Manager
Global Business Club Ltd
T: +44 (0) 845 868 8234
E: e.gabidullina [at]globuc.com

Black Sea Oil & Gas 2016 (asistentă)

 

Share.

Lasă un comentariu