Conferința anuală InvesTenergy: “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”

Punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!

Avem nevoie de Evoluție sau/și de o Revoluție în sectorul energetic în România? Asistăm la o revoluție în energie, se pregătesc schimbări majore în întreaga lume și România trebuie să răspundă corespunzător provocărilor și oportunităților. Înainte de revoluție este necesară o evoluție în sectorul energetic românesc. Pe de altă parte, o revoluție determină evoluție…

Publicația InvesTenergy organizează Conferința anuală “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, în data de 11 mai 2017. Adresăm, cu această ocazie, invitația la o amplă și necesară dezbatere, motivată de nevoia acută de decizii asumate care să fie luate astăzi pentru a asigura viitorul energiei în România. Tematica evenimentului este generoasă, speakerii și participanții la conferință având astfel posibilitatea să se lanseze într-un dialog curajos și activ, care să conducă la soluții aplicabile și să determine autoritățile să acționeze pentru binele sectorului energetic. Este momentul deciziilor pentru o dezvoltare durabilă, curată, care să asigure un viitor energiei în România!

InvesTenergy își propune să continue și să dezvolte un dialog constructiv care să se constituie într-o evaluare realistă a situației actuale din sectorul energetic, cu propunerea unui tratament aplicat cu responsabilitate pentru problemele existente și care să conducă la decizii asumate pentru investiții strategice în energie!

Cu o lună înainte de data conferinței, avem deja 11 Speakeri confirmați și doi Moderatori de excepție. Pregătirile continuă, așteptăm și alte confirmări… Vă invităm să accesați Site-ul Conferinței pentru a afla care sunt invitații InvesTenergy la Conferință și primele impresii ale acestora pe tema evenimentului AICI.

Ca și în ediția precedentă a conferinței anuale InvesTenergy, contăm pe prezența a peste 100 de participanți – autorități, parlamentari, investitori, actori ai pieței energiei, experți, avocați, reprezentanți mass-media – intersați și, totodată, preocupați de ce se întâmplă cu sectorul energetic. Evenimentul se bucură de susținerea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, alăturându-se până la acest moment demersului nostru Speakeri, Sponsori și Parteneri, care dau plus valoare Conferinței. Adresăm mulțumiri Speakerilor și Partenerilor noștri confirmați la această dată, precum și celor care și-au manifestat interesul în vederea participării: Nuclearelectrica, CEZ România, Romgaz, Romelectro, REPOM, Verbund. Apreciem totodată sprijinul AFEER, EFdeN, PATRES, ACUE, IRE, Voitin și Partenerilor media: energynomics.ro, Focus Energetic, Bursa, The Diplomat Bucharest, Energy Center.

Mai multe informații referitoare la conferința InvesTenergy, găsiți pe site-ul evenimentului AICI.

Invitația noastră rămâne deschisă tuturor celor care prețuiesc energia și cred în viitorul sectorului energetic din România. Vă așteptăm așadar la un eveniment, cu o tematică pe cât de interesantă, pe atât de generoasă.

Share.