Conferința anuală AFEER, ediția a V-a, 5 noiembrie 2019, București

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER organizează pe 5 noiembrie 2019 cea de-a V-a ediție a Conferinței Anuale, cu tema “Energia curată reconfigurează piața de energie“

Tranziția către o energie curată schimbă piețele energetice mondiale, europene și, evident, pe cea din România. Noul pachet legislativ al Uniunii Europene – “Energie curată pentru toți europenii“ a convenit o actualizare cuprinzătoare a cadrului de politică energetică pentru a facilita trecerea de la combustibilii fosili la energie mai curată și pentru a respecta angajamentele UE de la Paris pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

AFEER propune pentru ediția din acest an a Conferinței anuale trei paneluri, cu o tematică actuală și de interes major pentru furnizori și ceilalți participanți la piața de energie. Ca noutate, un panel este dedicat asociațiilor furnizorilor de energie din regiune. AFEER a invitat la București reprezentanți ai asociațiilor partenere, pentru o analiză a noilor propuneri legislative europene dintr-o perspectivă regională.

Vă invităm să participați la Conferința anuală a AFEER!

Share.

Lasă un comentariu