Budapest LNG Summit

LNG Summit din Budapesta este un eveniment de nișă axat pe zona de GNL din Europa Centrală și de Est (ECE).

Scopul Summit-ului este de a crea un forum exclusiv, la nivel înalt pentru liderii de top din 20 de țări din regiune, care să le permită să interacționeze, să exploreze și să ia în considerare perspectivele pe termen mediu și lung pentru activitatea cu GNL în ECE.

Scopul principal al Summit-ului este de a conecta cererea din regiunea ECE cu lanțul internațional de aprovizionare, și,  în același timp, schimbul de perspective și evoluția din sector, precum și discutarea principalelor probleme legate de industria GNL din regiune.

Subiecte de interes

Tranziția de pe piața GNL la nivel mondial și dezvoltarea simultană a infrastructurii energetice transeuropene creeaza noi oportunități atât pentru cumpărători cât și pentru furnizorii de GNL.

Datorită eforturilor depuse de factorii de decizie europeni, autoritățile de reglementare și investitorii privați, regiunea ECE devine din ce în ce mai conectată la noi surse și rute internaționale de gaze.

Care este valoarea la care se realizează aprovizionarea țărilor din regiune cu GNL? Cum răspund furnizorii tradiționali? Care sunt efectele asupra contractelor de furnizare de gaze naturale? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care urmează să fie răspunse la Summit-ul de GNL din Budapesta, din 16-17 octombrie.

Share.