Balkans Petroleum Summit, 16-17 octombrie 2018, București

IN-VR Oil & Gas va găzdui Balkans Petroleum, summit-ul cu susținere guvernamentală care va avea loc în București pe 16 și 17 octombrie 2018.

Pentru a șasea oară la rând, ministerele tuturor țărilor din Balcani se vor întâlni la Summit-ul anual dedicat industriei petroliere din Balcani. Ministrul român al Energiei, ministrul adjunct al Infrastructurii și Energiei al Republicii Albania, secretarul Ministerului Federal al Mineritului și Industriei Energiei din Bosnia-Herțegovina, președintele pentru Gestiunea Resurselor de Hidrocarburi din Grecia (HHRM) și directorul executiv al Administrației pentru hidrocarburi din Muntenegru vin la București în calitate de speaker la Balkans Petroleum Summit.

Importanța Summit-ului pentru dezvoltarea industriei din regiune, a legăturilor de afaceri și a schimburilor de expertiză este evidențiată de prezența consistentă a reprezentanților de cel mai înalt din toate țările balcanice.

Susținut oficial de ministerul Energiei din România, summit-ul va oferi informații actualizate exclusive de la toate ministerele, agențiile naționale de hidrocarburi și principalii operatori din regiunea Balcanilor.

Între companiile care vor fi reprezentante se numără Transgaz, Albpetrol și DEPA.

Evenimentul reprezintă o oportunitate ideală pentru companiile de petrol și gaze (explorare și producție), consultanți, firme de explorare seismică, foraj, precum și pentru alte companii de servicii pentru a avea discuții aprofundate și întâlniri directe cu oficialii din regiunea Balcanilor. Se va pune accentul pe oportunitățile actuale din domeniile explorare, geologie și Midstream, pe legislație și licențiere în regiunea Balcanilor.

Balcanii sunt o regiune insuficient explorată. De la Marea Adriatică până la Marea Neagră și de la Marea Ionică până la Marea Egee, sunt numeroase proiectele onshore și offshore foarte promițătoare.

Echipa IN-VR are mulți ani de experiență în domeniul petrolului și gazelor și s-a specializat pe regiunea Balcanilor și a Mării Negre.

Asigurați-vă locul în summit-ul Balkans Petroleum pentru oportunitatea de a colabora cu autoritățile petroliere și gaze din Grecia, România, Serbia, Albania, Muntenegru, Bulgaria, Croația și Slovenia.

Fiți primul care află informații, direct de la directorii de proiect, operatorii și ministere, pe durata singurului forum care se concentrează să aducă laolaltă liderii industriei de hidrocarburi din Balcani.

Între vorbitori confirmați la cea de-a 6-a ediție a Summit-ului Balkans Petroleum

  • Anton Anton, ministrul Energiei, România
  • Enis Aliko, vice ministrul Infrastructurii și Energiei, Albania
  • Yannis Bassias, Președinte & CEO, Hellenic Resources for Hydrocarbon Resources SA
  • Ion Sterian, directorul general al Transgaz
  • Dritan Spahiu, director, Albpetrol

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați http://balkans-petroleum.com sau să ne contactați la: balkans@in-vr.co.

Share.

Lasă un comentariu