AFEER organizează cea de-a doua ediție a Târgului Național de Energie 2018

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER organizează, în perioada 18-20 septembrie 2018, cea de-a doua ediție a Târgului Național de Energie, sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!”.

AFEER continuă campania lansată în anul 2015, pentru o corectă informare a consumatorilor de energie electrică – “Un consumator informat este un consumator protejat!”. Furnizorii participanți la târg se vor putea promova într-un cadru organizat, concentrat pe durata a trei zile, iar consumatorii vor avea posibilitatea să afle care sunt avantajele liberalizării pieței de energie, să înțeleagă mai bine ofertele de electricitate și să afle cele mai noi și mai utile informații din domeniu.

Târgul Național de Energie AFEER 2018 va fi organizat și în acest an la Palatul Parlamentului, în cadrul International Electric & Automation Show (IEAS), în sala I.C. Brătianu.

Furnizorii care au confirmat prezența în acest an sunt CEZ Vânzare, E.ON Energie Romania, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET România Energy și Tinmar Energy.

“Prin organizarea acestei a doua ediții, AFEER dorește să transforme în tradiție Târgul National de Energie”, a declarat Ion Lungu, președintele AFEER. „Sperăm să putem oferi, prin acest eveniment, cadrul optim pentru un dialog constructiv între reprezentanții companiilor de utilități și consumatorii de energie. Va fi un bun prilej pentru firme să-și prezinte ofertele și serviciile, iar pentru consumatori să aleagă, în cunoștință de cauză, oferta de electricitate ce li se potrivește cel mai bine”, a mai spus Ion Lungu.

Începând cu ianuarie 2018, piața de energie a fost complet liberalizată, astfel că Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE mai controlează doar prețurile consumatorilor alimentați în regim de Serviciu Universal. În acest context nou, “populația are nevoie de informații clare, transparente și cât mai ușor de înțeles”, consideră Daniel Pintilie (AFEER), care speră ca, prin organizarea acestei noi ediții a Târgului de Energie, “să aducem furnizorii mai aproape de consumatori și față de nevoile reale de informare ale acestora”.

Furnizorii prezenți la Târgul de energie vor veni cu oferte diverse, dar și cu specialiști care să-i îndrume și să-i sfătuiască pe consumatori pe tot parcursul evenimentului.

Pe 18 septembrie, AFEER va organiza o conferință de deschidere a Târgului de energie, la care sunt invitați reprezentanți ai autorităților, companiilor partenere, ai mediului de afaceri, asociații ale consumatorilor și mass-media.

Mai multe informații despre agenda Târgului de energie AFEER puteți găsi pe site-ul dedicat evenimentului, www.targdeenergie.ro.

Share.

Lasă un comentariu