A-II-a ediție a hackathon-ului #NOVEMBarh – ARHITECT DEMN (24 noiembrie 2018)

Prima ediție a hackathon-lui, cu 300 de arhitecți, a avut loc pe 25 noiembrie 2017. Entuziasmul pe care l‐a generat în comunitatea arhitecților a depășit toate așteptările.

Astăzi, la a doua ediție, #NOVEMBarh este cel mai dinamic laborator de idei și inițiative concrete, al comunității arhitecților.

Pe 24 noiembrie 2018, NOVEMBarh reunește 300 de participanți ‐ arhitecți și invitați din domenii conexe.

În 30 de echipe, formate înainte de eveniment, arhitecții vor lucra la crearea de soluții pentru 30 de teme. Fiecare temă este aleasă pentru rolul extrem de important pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect, în calitatea și siguranța mediului construit.

Temele abordate de NOVEMBarh includ: proceduri simplificate pentru procesul de autorizare pentru construcții rezidențiale, FI‐LE‐TE – soluții de coordonare financiar-legal-tehnic, reglementări eficiente privind siguranța la incendiu, reglementarea clădirilor cu consum energetic aproape zero – NZEB, refacerea stadionului de atletism din Brăila, ghidul “cum să” pentru beneficiarii de construcții noi, ghidul apartament nou etc.

Prin formatul de hackathon, NOVEMBarh este singurul maraton de networking și co‐creare de soluții de 16 ore cu 300 de arhitecți și experți invitați, din România.

NOVEMBarh este un eveniment complet interactiv. Formatul de hackathon permite ideilor să crească prin resursele de valoare puse în comun, pentru un scop comun. Alături de arhitecți, experți din domenii conexe sunt invitați să se alăture fiecărei echipe: ingineri, economiști, avocați, specialiști în marketing, publicitate etc.

La finalul NOVEMBarh 2018, pe 24 noiembrie, inițiativele vor fi susținute public, de fiecare dintre cele 30 de echipe, în fața reprezentanților invitați din partea autorităților, universităților, asociaților profesionale, mediului de business.

NOVEMBarh este mai mult decât un eveniment. Aduce în prim plan și susține spiritul unei comunități puternice a arhitecților. Este locul în care noile parteneriate de afaceri și colaborări se nasc și se consolidează.

NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari.

Echipa de organizare

Share.

Lasă un comentariu