Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

Prognozele anului în energie, la Spring Cocktail 2017

March 30 @ 18:00 - 22:00

| 100EUR
De câteva decenii deja, România este din nou bine conectată la motoarele financiare și tehnologice majore la nivel global. Abordările globale și oportunitățile locale se întâlnesc pentru a constitui agenda activității noastre de zi cu zi, influențând modul în care lucrăm, cât de mult câștigăm și în cele din urmă, modul în care trăim. Companiile se mișcă înăuntrul și în afara României, tot mai multe proiecte energetice implică mai multe țări în același timp și sute de profesioniști sunt la rândul lor în mișcare, acasă și în străinătate. Opiniile și cunoștințele lor sunt cruciale pentru a descoperi tendințele din industria energetică românească, interconectate cu acelea care definesc pieţele regionale și globale.

Iulian Harpa, managing director Wing Media Energy Consulting (publisher of energynomics.ro)

solicita o invitatie

a

Spring Cocktail – Cultivate Different Views On the Romanian Energy Market

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie – ANRE şi Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

a

Pentru al patrulea an la rând, energynomics.ro organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este programată pe 30 martie şi este susținut de partenerii noștri: Klarmedia, Romelectro, Nuclearelectrica.  Parteneri media: Radio România Actualităţi, The Diplomat.

Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica a confirmat participarea. Domnia sa se va referi la viitorul industriei nucleare din România şi la rolul SNN în piaţa de energie.

a

a

a

Dan Catalin StancuDan Cătălin Stancu, CEO Electrica SA a confirmat participarea. Dan Cătălin Stancu va prezenta priorităţile grupului Electrica, precum şi elemente din planul de dezvoltare imediată, din partea celui mai mare distribuitor de energie din România.

a

a

a

a

Cristian Secoşan, Director General al Romelectro a confirmat participarea. Cristian Secoşan se va referi la condiţia actuală şi perspectivele investitorului şi antreprenorului român pe piaţa românească şi pe pieţele internaţionale de energie.

a

a

a

a

Întâlnirea din 30 martie este cel mai bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Peste 120 de profesioniști activi în companiile energetice din România vor participa la un eveniment de seară, unde socializarea și schimbul de idei vor fi provocate de către vorbitori de marcă, buni cunoscători ai mediului de business local şi regional.

solicita o invitatie

O contribuție suplimentară la succesul serii o vor avea cocktail-urile proaspete care vor putea fi testate la finalul prezentărilor. În 30 martie, de la ora 18, vreme de trei ore, Palatul Cesianu-Racoviță ne pune la dispoziție o ambianță eclectică și sofisticată, dată de stucatura și picturile murale în ulei precum și de numeroasele opere de artă găzduite aici. Mai multe despre ediţiile Spring Cocktail 2014Spring Cocktail 2015 şi Spring Cocktail 2016!

Spring Cocktail (Martie) este unul dintre cele trei evenimente concept organizate în fiecare an de energynomics.ro. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit (Iunie) şi energynomics Awards (Decembrie).

Share.

Detalii

Data:
March 30
Timp:
18:00 - 22:00
Preţ:
100EUR
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , ,

Organizator

energynomics.ro
Telefon:
021 230 20 22
Email:
Website:
www.energynomics.ro

Locaţie

Palatul Cesianu Racoviţă
Strada C.A. Rosetti, numărul 5, Bucureşti, România
+ Harta Google