Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Mașini electrice: infrastructură, opțiuni tehnice, soluții financiare (EBC, 16 aprilie)

April 16 @ 09:00 - 13:00

RON50
Marți, pe 16 aprilie, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria, din Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: infrastructură, opțiuni tehnice, soluții financiare. Deja, în acest an, a devenit dificil să ținem pasul cu proiectele anunțate dinspre segmentul mașinilor electrice. Marile companii producătoare pregătesc noi modele. Municipalitățile (europene) introduc restricții pentru autoturismele clasice, investind, totodată, inclusiv în România, în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice. Alte mari programe, demarate la nivel european, cu bani comunitari, încep să se facă simțite și în România. Scepticii rămân însă majoritari, iar un impact major la nivelul societății nu este de anticipat mai devreme de câteva decenii. Totuși, modele de afaceri în transportul urban și în furnizarea de electricitate, rețele de alimentare cu carburanți, rețele electrice, industria constructoare de mașini, de la senzori, la anvelope – toate acestea și multe altele sunt deja puse sub presiune pentru a se adapta înaintea competitorilor. Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendințele momentului în dezvoltarea sectorului mașinilor electrice și care sunt acțiunile de întreprins astăzi pentru a fi bine plasat mâine!
Solicită o invitație!
 a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, Automobile Bavaria, Phoenix Contact.

Partener media: Business Marka

TEME

Am invitat peste 50 de reprezentanți ai unor companii, asociații și organizații active în domeniu.

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-RO
Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Perspective în dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice
  • Rolul și impactul autorităților locale, exemple de bune practici în acest sector în România
  • Parteneriate pentru un avans mai rapid al mobilității electrice la nivel urban
  • Prețurile, costul total și managementul financiar al investiției în mașini electrice
  • Factori stimulativi și obstacole în tranziția către flote de mașini electrice

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Detalii

Data:
April 16
Timp:
09:00 - 13:00
Preţ:
RON50
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

energynomics.ro
Telefon:
021 230 20 22
Email:
office@energynomics.ro
Sit web:
www.energynomics.ro

Loc de întâlnire

sediul Automobile Bavaria, Băneasa
Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A
București, România
+ Harta Google