Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Mașini electrice – distanța până la maturitate (EBC, 21 mai – DATĂ NOUĂ!)

May 21 @ 09:00 - 13:00

RON100

DATĂ NOUĂ pentru Energy Breakfast Club – Vehicule electrice – 21 MAI 2020!

Ținând cont de evoluțiile recente din Europa și răspunzând îngrijorării din prezent cu privire la evoluția epidemiei de coronavirus, Energynomics a decis să schimbe data de desfășurare a conferinței Energy Breakfast Club „Mașini electrice – distanța până la maturitate” pentru joi, 21 mai 2020.

Toți partenerii au fost de acord cu schimbarea și ne vor fi alături pe 21 mai, la sediul Automobile Bavaria din Băneasa (București – strada Ploiești, nr. 53A). Totodată, precizăm că toate confirmările de participare transmise și toate biletele vândute pentru această conferință sunt valabile pentru noua dată. Suntem încrezători că ne vom revedea în curând!

Textul original

Joi, pe 21 mai, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), Energynomics vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: distanța până la maturitate. Indexul de electromobilitate calculat de Roland Berger plasează piața din România la o treime din potențialul pe care îl poate atinge până în 2025. Dezvoltarea pieței este descrisă de indicatori precum dinamica înmatriculărilor de autovehicule electrice, evoluția costurilor de exploatare sau apariția de noi stații de încărcare. Implicarea municipalităților în segmentul transportului electric devine tot mai fermă, pe măsură ce preocupările de mediu își croiesc drum dinspre cetățeni către agenda politicienilor. Totuși, modele de afaceri sunt departe de a se fi cristalizat, iar soluțiile – de la furnizarea de electricitate, la accesul la infrastructură, de la oferta de mașini electrice, la senzori și platforme de comunicații dedicate – sunt toate într-o competiție deja acerbă, deși destul de puțin vizibilă. Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendințele momentului în dezvoltarea sectorului mașinilor electrice și care sunt acțiunile de întreprins astăzi pentru a fi bine plasat mâine!

a

a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

 

VORBITORI

 

TEME

Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Perspective în dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice
  • Rolul şi impactul autorităţilor locale, exemple de bune practici în acest sector în România
  • Oferta și serviciile de mobilitate disponibile
  • Prețurile, costul total și managementul financiar al investiției în mașini electrice
  • Factori stimulativi și obstacole în tranziția către flote de mașini electrice

Vom invita circa 80 de persoane, reprezentând organizații precum: ABB România, Academia Română, Agerpres, AIIR Valahia, ALD Automotive, Ambasada SUA, Asociația pentru promovarea vehiculelor electrice în România – AVER, Automobile Bavaria, Autosel, Avison Young, Bioterpena System Ltd., Eaton Electric, Ecovis Ciurtin & Associates, Electra Norte, Electromagnetica, Elsaco ESCO, Energie Finanzierung und Kapital, EnergoBit, ENGIE România, EVConnect, Eximprod, Facultatea de Transporturi, Flash Lighting Services, Future Energy Consulting, Gazeta de Sud, ICSI, INCDT-COMOTI, ING Bank, Leader Team, Leaseplan, Mediafax, MOL România, P PLUS 2002 SRL, Phoenix Contact, Renovatio, Revicom Oil, Schneider, Siemens România, SIER București Tineret, Sixt Rent a Car, Stratum Enclosures, TMC Electric Mobility, TPF Inginerie, Trust Motors, Watto.

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-RO

EDIȚII TRECUTE

Din 2015, Energynomics este un susținător activ al mobilității electrice în România:

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele de interes ale momentului.

Detalii

Data:
May 21
Timp:
09:00 - 13:00
Preţ:
RON100
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,

Organizator

Energynomics
Telefon:
021 230 20 22
Email:
office@energynomics.ro
Sit web:
www.energynomics.ro

Loc de întâlnire

sediul Automobile Bavaria, Băneasa
Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A
București, România
+ Harta Google