Loading Evenimente

« Toate Evenimente

DigitALL 2021

February 9 @ 10:00 - 18:00

Pe 9 februarie, organizăm a doua ediție a celei mai ample conferințe dedicate de Energynomics digitalizării în industria energetică din România, reunind companii și experți din energie, IT și mediul financiar: DigitALL 2021. Continuând reușita ediției Digital 2020Energynomics va reuni pentru o zi cei mai influenţi decidenţi din trei industrii din ce în ce mai interconectate, pentru o discuție despre tendințele anului 2021 în lumea digitală cu impact asupra industriei energetice.

DigitALL 2021 va aduce la un loc peste 20 de vorbitori – înalţi oficiali din Guvern şi din autorităţile relevante, manageri de top ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar. Conferința din 9 februarie va lansa o nouă serie de conferințe regionale pentru Digitalizare și Eficiență energetică, în al 5-lea an de campanie de informare dedicată acestor teme.

Participarea în asistență este GRATUITĂ în baza confirmării transmise de către organizator!

DigitALL 2021 este organizat de Energynomics, în parteneriat cu reputate organizații precum CIO Council, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, BusinessMark, British Romanian Chamber of Commerce și cu susținerea partenerilor noștri.

În 2020, au participat în asistență peste 200 de persoane reprezentând organizații precum: ADITBI, Adrem, Agenția de Consultanță pentru Dezvoltarea Afacerilor, Asimouth Training, ASRO – Organismul Național de Standardizare din România, Barrels Hub Inc, BCR România, Business France, certSIGN, CEZ România, CIO Council, Distribuție Oltenia, ELCEN, Emerson Automation Solutions, EY, FPPG, General Investigation, INCIR, Investisia Group, KeysFin SRL, MET România Energy, MVM Energy, Primăria București, Siemens România, SNSPA, Spitalul “Marie Curie”, Transelectrica, Univ. Petrol Gaze Ploiești, Universitatea Politehnica București – Facultatea de Energetică, Universitatea Tehnică de Construcții Bucuresti.

CITEȘTE AICI ARTICOLUL-SINTEZĂ DE DUPĂ CONFERINȚA DIGITALL 2020!

La DigitALL 2021 vom pleda pentru convergența necesară, pentru că este inevitabilă, a mai multor domenii economice într-o lume conectată, virtuală, bazată pe date, a realităților digitale. Dincolo de comunicarea prin intermediul platformelor digitale, suplinind imposibilitatea întâlnirilor fizice, toate sectoarele și activitățile economice importante – printre care energia, finanțele, transportul, comunicațiile – avansează către realități digitalizate care fac ca frontierele sectoriale să se estompeze și invită la abordări similare în toate domeniile.

Vom aborda cele mai actuale subiecte ale momentului pentru economiile din România și din regiune, în 3 sesiuni plenare, pentru o evaluare competentă a tendințelor, liderilor, soluțiilor și sinergiilor pentru industrie, municipalități și fiecare dintre noi. DigitALL 2021 își propune să ofere tuturor celor interesați – Guvern, Parlament, autorități publice locale, autorități de reglementare, parteneri externi – un teren comun pentru demersurile viitoare.

Context

Conferința DigitALL 2021 este concepută să ofere o platformă utilă de comunicare și conectare pentru responsabilii de IT&C și pentru alți factori de decizie la nivel înalt din organizații de top din domeniul energiei, IT și al serviciilor financiare. Participanții vor lua parte la dezbateri moderate pentru un schimb de cunoștințe și intuiții cu liderii și experții din industrie cu privire la oportunitățile și provocările pe care le implică transformarea digitală în diverse domenii economice.

Teme principale

 • Tendințele anului 2021 în lumea digitală
 • Noi lideri și noi abilități pentru economia digitală
 • Inteligența artificială, automatizarea, machine learning și robotica schimbă mediul de afaceri
 • Îmbunătățirea proceselor de business cu ajutorul programelor informatice automatizate
 • Provocări în implementarea protecției cibernetice în organizațiile mari
 • Recomandări privind confidențialitatea și protecția datelor
 • Securitate cibernetică pentru SCADA și sisteme de control industrial
 • Tehnologia block chain – îmbunătățirea / schimbarea / re-inventarea afacerilor
 • Forța de muncă în lumea digitală: oameni și roboți
 • Experți digitali: de la lohn la campioni în inovație
 • Agenda digitală europeană

AGENDA – preliminară

09:45-10:00 ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR
10:00-10:05 Cuvânt de deschidere din partea organizatorilor
10:05-10:20 Deschidere oficială
10:20-10:35 Invitat special
10:35-11:00 SESIUNE PLENARĂ 1

11:00-11:15 HANDS-ON APPROACH
11:15-11:30 PAUZĂ DE CAFEA ȘI SOCIALIZARE ONLINE
11:30-11:45 Invitat special
11:45-13:15 SESIUNE PLENARĂ 2

13:15-13:30 HANDS-ON APPROACH
13:30-14:30 PAUZĂ DE PRÂNZ ȘI SOCIALIZARE ONLINE
14:30-14:45 Invitat special
14:45-16:15 SESIUNE PLENARĂ 3

16:15-17:00 Concluzii

Participarea în asistență este GRATUITĂ în baza confirmării transmise de către organizator!

Detalii

Data:
February 9
Timp:
10:00 - 18:00
Eveniment Tags:
,

Organizator

Energynomics
Telefon:
021 230 20 22
Email:
office@energynomics.ro
Sit web:
www.energynomics.ro

Loc de întâlnire

ONLINE