energynomics.ro Magazine Q3 2015 se lansează pe 8 septembrie la IEAS

0

Un nou număr al revistei energynomics.ro Magazine se va lansa marţi, 8 septembrie, în cadrul IEAS 2015. 184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, îşi vor începe drumul către profesioniștii din industria energetică din România, managerii celor mai active companii și oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

energynomics.ro Magazine este distribuită gratuit prin curier direct către circa 3.000 de destinatari atent selectați din rândul celor mai influente și dinamice personalități ale energeticii românești. Peste 100 de companii și sute de experți de vârf au acces în fiecare trimestru la energynomics.ro Magazine, o publicație premium care acoperă temele de maximă actualitate (declinul preţurilor la petrol, reuniunea de la Paris dedicată prevenirii schimbărilor climatice, strategia energetică naţională, mișcările marilor companii), din perspectiva experților (între care Radu Dudău, Alex Șerban, George Butunoiu şi John M. Roberts) și managerilor de top (între care Toni Volpe, Martin Zmelik, Victor Grigorescu, Liviu Ilaşi, Nicolae Turdean), precum și a unor experți cu mare influență şi bun renume în industrie precum Răzvan Nicolescu, Ionuţ Purica şi Varinia Radu.

Câteva titluri:

  • Martin Zmelik, CEZ România: Soluțiile durabile pentru reducerea facturilor de energie sunt legate de consumul eficient
  • Toni Volpe, Enel România: În zece ani, afacerea noastră va fi radical diferită de cum este acum
  • Victor Grigorescu, Electrica: Electrica devine un model de transformare pentru guvernanţă corporativă
  • Răzvan Nicolescu, Deloitte Central Europe: Guvernanţă corporativă pentru companiile de st
  • Liviu Ilaşi, CONPET – Consolidare operaţională şi valoare pentru acţionari

energynomics.ro Magazine va fi distribuită pe întreaga durată a expoziției IEAS 2015 (8-11 2015, Palatul Parlamentului). Peste 400 de companii și sute de experți de vârf vor avea acces imediat și gratuit la energynomics.ro Magazine, precum și oportunitatea de a discuta cu membrii echipei noastre editoriale la standul energynomics.ro. Din 15 septembrie, revista va fi distribuită prin curier către circa 3.000 de destinatari atent selectați din rândul celor mai influente și dinamice personalități ale energeticii românești.

Este al optulea număr al energynomics.ro Magazine, publicație care și-a găsit drumul spre partenerii strategici și instituționali și se bucură deja de sprijinul a numeroși parteneri comerciali din industria energetică și din sectoarele conexe. Menținem perspectiva integrată a întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, minerit – și o secțiune de interes general.

Dacă vrei să primești gratuit revista energynomics.ro Magazine, în format tipărit, scrie-ne la adresa office la energynomics.ro, pentru a te include în lista de distribuție.

Dacă vrei să ne propui o temă, o colaborare editorială sau publicitară, scrie-ne pe adresa gabriel la wing-media.com.

Share.

Lasă un comentariu