Energy Breakfast Club – 8 ediţii în 2015

Despre eveniment

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Bannere-EBC-730x75-2016-RO

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Clubul se închide la ora 12.

Eficiență în furnizarea și consumul de energie (februarie)

Asociația Teritorială pentru Energie și Eficiență Energetică (ATE3) s-a lansat în spațiul public cu ambiția de a atrage în rândurile sale un număr cât mai mare de întreprinderi mici și mijlocii interesate de reducerea costurilor și creșterea competitivității prin eficiență energetică în cadrul Energy Breakfast Club, la Godot Cafe Teatru. Acesta a fost unul dintre subiectele principale ai acestei întâlniri unde au participat peste 90 de specialiști activi în domeniu, atât din partea companiilor, cât și din partea organismelor care pot angrena surse de finanțare.

a

Ridgid Innovation Roadshow a fost la București, pe 20 martie este la Arad (martie)

Emerson Ridge Tools a expus la București, în cadrul unei ediții speciale a Energy Breakfast Club, cele mai noi scule și echipamente electrice disponibile pentru industria energetică.

Miercuri, 18 martie, de la ora 9, Energy Breakfast Club s-au mutat pentru o zi la showroom-ul Rocast din Șoseaua Pantelimon, unde a staţionat camionul RIDGID. Într-un spațiu cu totul neconvențional, în jur de 20 de persoane au asistat la prezentări și au avut ocazia să testeze câteva dintre cele mai noi echipamente de la Ridgid.

a

Contorizare inteligentă, rețele inteligente, oameni inteligenți (aprilie)

Sunt ţinte asumate prin directive europene şi legislaţie locală. Există un program de naţional de contorizare inteligentă. Există proiecte pilot şi numeroase analize care indică utilitatea creşterii IQ în reţelele energetice. Şi totuşi, introducerea contorizării inteligente la 80% din consumatorii finali în următorii ani pare astăzi o ţintă greu de atins, a sugerat Emil Calotă, vice-preşedinte în cadrul ANRE, cu prilejul dezbaterii propuse de energynomics.ro, la Energy Breakfast Club.

Evenimentul a fost organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: SGS România, SAS Inc., Emerson – Ridgid Tool Division, ALD Automotive, S&T România, ATE3, BCR Pensii, Sarto, Petroltel-Lukoil, LeasePlan.

a

Eficienţa energetică: co-generare și servicii energetice (20 mai)

Doi dintre giganţii energetici la nivel mondial au prezentat la Energy Breakfast Club soluţiile lor pentru creşterea eficienţei energetice. Petre Butu, Partener, Vice Preşedinte Schneider Electric Romania, a expus tendinţele din piaţa energetică globală şi soluţiile Schneider Electric în domeniul managementului energiei. La rândul său, Daniel Moldoveanu, Business Development Manager Aggreko – EMEA I Romania & South East Europe, a prezentat soluţiile de energie şi de control al temperaturii, pentru clienţii care au nevoie de acest tip de suport fie foarte repede, fie pentru o perioadă nedeterminată de timp.

a

Liberalizarea în energie – oportunități și protecție în fața riscului (24 iunie)

Din analiza integrată a evoluției pieței concurențiale de energie electrică din România, și a platformelor centralizate de tranzacționare introduse, se disting trei etape importante, cu caracteristici proprii: între 2000 și 2005, structura de piață dintre 2005 și 2012, și perioada de liberalizare venită după 2012, a afirmat Marian Cernat, director în cadrul ANRE, cu ocazia dezbaterii organizate de energynomics.ro la Energy Breakfast Club.

Evenimentul a fost organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: CEZ România, SAS Inc., ALD Automotive, ATE3, LeasePlan, Sarto, SGS România, Sixt New Kopel, Blaxy Resort.

a

Sigiliul Calităţii – garanţie a calităţii carburanţilor auto printr-un program SGS România (23 septembrie) 

Cu 83 de mii de angajaţi şi 1650 de birouri şi laboratoare în 160 de ţări, grupul SGS este numărul unu la nivel global în domeniul inspecţiilor, verificărilor, testărilor şi certificărilor. SGS a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de aproape 6 miliarde de franci elveţieni, din care 21 de milioane înregistrate în România.

Cu peste 570 de angajaţi în România, SGS este organizat în 8 divizii de business şi are peste 15 birouri şi laboratoare în marile oraşe din ţară.

a

Oamenii industriei energetice (21 octombrie)

Industria energetică este un domeniu atractiv din punct de vedere al carierei, pentru profesioniştii de la toate nivelurile de expertiză. Oportunităţile de dezvoltare a carierei sunt numeroase, iar cei mai mulţi dintre cei care părăsesc o companie energetică rămân în industrie sau se retrag la pensie. Companiile de succes sunt cele care întreţin aceste parteneriate pe termen lung cu angajaţii oferindu-le atât satisfacţii financiare, cât şi un mediu de lucru interesant şi perspectiva unei perioade cât mai confortabile odată cu retragerea din activitate.

a

Vehiculele electrice – o promisiune întărită de soluţii tehnologice şi financiare (18 noiembrie)

Mobilitatea electrică este o necesitate ignorată de autorităţile publice. Soluţie verificată pentru optimizarea transporturilor în marile oraşe, precum şi pe traseele interurbane, tranportul feroviar continuă să se degradeze în România, într-o muţenie specifică marilor monopoluri. Mai deschisă concurenţei, piaţa vehiculelor electrice creşte pe baza iniţiativelor private şi caută sprijinul decidenţilor la nivelul Guvernului, al autorităţii de reglementare şi al municipalităţilor. Soluţiile tehnologice şi financiare nu lipsesc, am aflat la Energy Breakfast
Club din 18 noiembrie – “Piața de electricitate: reperele prezentului, semnele viitorului”.

Bannere-EBC-730x75-1