Energy Breakfast Club – 6 ediţii în 2019

A

Despre Energy Breakfast Club

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Edițiile anului 2019

IoT în și pentru Energie (29 ianuarie) – articol de follow-up

Clădiri vechi I Clădiri noi: abordări inteligente (20 februarie) – articol de follow-up

Mașini electrice: infrastructură, opțiuni tehnice, soluții financiare (16 aprilie) – articol de follow-up

Cogenerare – industrie, casnici și sistem electro-energetic (26 iunie) – articol de follow-up

O&G – E&P, Transport și Procesare (29 august)articol de follow-up

Utilități – dincoace de orizont (9 octombrie)articol de follow-up

5 ediții în 2020!

Bannere-EBC-730x75-2018-ENDin 2014, energynomics.ro, energynomics.ro a organizat 45 de întâlniri sub conceptul Energy Breakfast Club, la care au luat cuvântul peste 150 de experţi şi decidenţi. Peste 2300 de persoane interesate de temele propuse au participat activ atât la discuţii, cât şi la sesiunile de networking..

Bannere-EBC-2017-En

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili de provocările intelectuale și organizarea ideilor.

Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!