Enel efectuează noi investiții în modernizarea rețelei

0

Enel Distribuţie Muntenia a finalizat lucrări de modernizare a reţelei în judeţul Giurgiu în valoare de peste 2 milioane de lei, potrivit unui comunicat.
“Au fost vizate atât reţeaua de joasă tensiune, cât şi cea de medie tensiune. În prezent peste 1000 clienţi din 3 localităţi, Copaciu, Uzunu şi Angheleşti, beneficiază de confort sporit şi mai multă siguranţă în alimentarea cu energie electrică”, se arată în comunicatul citat de Bursa.
Costul lucrărilor finalizate sunt de peste 2.000.000 lei, şi fac parte dintr-un program mai amplu de modernizare a reţelei din judeţul Giurgiu. În procesul de modernizare au fost înlocuiţi până acum peste 19.000 metri liniari de cablu şi au fost montate peste 400 grupuri de masură şi protecţie.
“În localitatea Copaciu reţeaua de joasă şi medie tensiune, precum şi branşamentele au fost modernizate integral iar aparatele de masură au fost montate la exterior. În localitatea Uzunu au fost finalizate lucrările la posturile de transformare pentru reţeaua de medie tensiune, împreună cu cele de modernizare a reţelei de joasă tensiune. Planurile pentru Uzunu şi Angheleşti prevăd mutarea aparatelor de măsură la exterior şi instalarea contoarelor de tip inteligent”, se mai arată în sursa citată.

În prezent, în judeţul Giurgiu, se desfăşoară lucrări de modernizare integrală în 4 localităţi (Marsa, Mironeşti, Băneasa, Remus), precum şi pe Bulevardul Nicolae Titulescu din oraşul Giurgiu.
Acestea fac parte dintr-un proiect de investiţii derulat de Enel în România care îşi propune îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel, conform sursei citate.

Share.

Lasă un comentariu