Enel devine furnizor de gaze naturale pentru clienți rezidenţiali

0

Enel a anunțat intrarea pe piața de furnizare a gazelor naturale cu oferte special concepute pentru a oferi predictibilitate clienților rezidențiali, care pot opta pentru un singur furnizor de electricitate și gaze naturale. În acest sens, clienții pot alege un abonament pe o perioadă contractuală de 24 de luni și un termen de plată de 30 de zile, potrivit unui comunicat al grupului italian de utilități remis energynomics.ro.

“Suntem încrezători în legătură cu intrarea Enel pe piața de furnizare a gazelor naturale pe segmentul de clienți rezidențiali din România”, au afirmat reprezentanții companiei.

Potrivit comunicatului, oferta Enel este complementată de servicii cu valoare adăugată, ”Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz +”, care oferă clienților pachete de asistență pentru instalația de utilizare a gazelor naturale și instalațiile de alimentare cu gaz, printr-o rețea specializată de companii, gestionată prin parteneriatul cu Europ Assistance.

”Obiectivul nostru este să simplificăm viața clienților, să le oferim predictibilitate și o interacțiune îmbunătățită cu furnizorul de utilități, punând la dispoziția acestora expertiza noastră dovedită și același angajament pentru calitate care ne diferențiază pe piața de energie”, au explicat reprezentanții companiei.

Enel Asistență Gaz este un serviciu cu valoare adăugată care le asigură clienților rezidențiali verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale și două intervenții anuale legate de evenimente la instalațiile de alimentare cu gaz care necesită intervenții de urgență.

”Clienții vor beneficia de asistență din partea echipelor tehnice specializate și autorizate să identifice avariile sau defecțiunile și să efectueze reparațiile necesare”, au mai explicat oficialii Enel.

Pachetul Enel Asistență Gaz + include ca serviciu adițional și verificarea la doi ani a centralelor termice pe gaz cu o capacitate de până la 35KW. ”Timpul de intervenție pentru rezolvarea unui incident prevăzut în pachetele Enel este de maxim 4 ore în zona urbană și maxim 6 ore pentru zona rurală”, se mai arată în comunicat.

Enel activează în peste 30 de țări și este cea mai mare companie integrată de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Share.

Lasă un comentariu