Acasă » Petrol și Gaze » Echipele Transgaz continuă lucrul la proiectele de dezvoltare; peste 550 de oameni muncesc la BRUA

Echipele Transgaz continuă lucrul la proiectele de dezvoltare; peste 550 de oameni muncesc la BRUA

25 martie 2020
Petrol și Gaze
energynomics

Până în prezent, toate proiectele de dezvoltare ale Transgaz se desfășoară normal, anunță operatorul național de transport al gazelor naturale, “fără să fie semnalate situații create de Covid-19”.

În total, 558 de persoane sunt implicare în proiectele de dezvoltare, majoritatea în construcția firului liniar al BRUA – 427. Alți 124 de angajați ai Transgaz lucrează în prezent la stațiile de comprimare Bibești și Podișor.

Încă două stații de comprimare sunt în proces de modernizare, cu 14 persoane alocate pentru lucrări în prezent; încă 24 de salariați lucrează la stațiile de comprimare de la Onești și Gherăești.

Proiectul BRUA are drept obiect realizarea infrastructurii fizice de curgere bidirecțională permanentă între interconectările cu Bulgaria și cu Ungaria, asigurându-se în Faza I o capacitate de transport spre Ungaria de 1,75 miliarde de metri cubi pe an, respectiv una de 1,5 miliarde de metri cubi pe an spre Bulgaria. Prima fază a proiectului BRUA este programat să se finalizeze în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *