E.ON susține Festivalul Luminilor de la Berlin, care se bucură și de participare românească

0

E.ON susține din nou, în calitate de prezentator exclusiv, Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment care va avea loc în perioada 11 – 20 octombrie și la care sunt așteptați milioane de vizitatori din întreaga lume. Artiștii vor transforma anumite amplasamente din Berlin în opere de artă vii, cu ajutorul tehnologiei video multidimensionale.

Ca parte a inițiativei E.ON, Hotelul Rome din Bebelplatz va fi o atracție majoră a festivalului. Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a căderii Zidului Berlinului, E.ON a lansat o provocare internațională de artă stradală pe tema „Eliberează-ți energia”. La aceasta vor participa artiști de renume din toate cele paisprezece țări europene în care grupul german este prezent. Lucrările acestora vor prinde viaţă, fiind proiectate direct pe fațada hotelului.

România este reprezentată de Obie Platon, un artist stradal care a participat la expoziții, festivaluri internaționale și proiecte de artă murală la Hamburg, Shanghai, Budapesta, Azore, București, Cluj-Napoca și Timișoara. De asemenea, a colaborat cu Roger Waters, unul din fondatorii trupei britanice Pink Floyd, pentru turneul The Wall, care a avut loc în 2013, la București.

Share.

Lasă un comentariu