E.ON Gaz Furnizare: Prețul pentru clienții noștri casnici rămâne stabil

0

Portofoliul de clienți casnici care au optat pentru ofertele E.ON Gaz Furnizare pentru piața concurențială a crescut semnificativ.

”Pe primele patru luni ale anului curent avem o creștere cu 22% a numărului clienților casnici eligibili, iar comparativ cu sfârșitul anului 2018, creșterea este de peste 80%. La sfârșitul lunii aprilie a.c., aveam peste 138.000 de clienți casnici eligibili și circa 1,55 milioane de clienți pe piața reglementată”, spun oficialii companiei, conform financialintelligence.ro.

” Prețul pentru clienții noștri casnici rămâne stabil, respectiv 134,19 lei/MWh. Acesta a fost scăzut încă din luna aprilie (de la 134,90 lei) și este cel mai mic preț din oferta noastră curentă pentru clienții casnici din piața liberă. Prețul este valabil 12 luni, cu mențiunea că poate fi ajustat dacă ANRE modifică actualele componentele din preț care rămân reglementate, respectiv tarifele de transport, distribuție”.

”Avem în derulare, începând cu luna mai, o campanie de informare pe acest subiect. Informațiile legate de liberalizarea pieței, cele privind oferta noastră și avantajele pe care le oferim sunt comunicate tuturor clienților noștri care au încă contract reglementat prin toate canalele pe care le avem la dispoziție. Toți cei peste 1,55 milioane de clienți casnici care au încă contracte reglementate vor primi cel puțin 2 informări individuale pe parcursul lunilor mai și iunie”.

Share.

Lasă un comentariu