E.ON a încheiat un contract cu Wipro pentru modernizarea infrastructurii și transformarea digitală

0

Wipro Limited, unul dintre liderii în domeniul tehnologiei informației, consultanței și serviciilor de gestionare a proceselor de afaceri, anunță că E.ON, societate cu sediul central în Germania, care activează în sectorul energetic, i-a acordat un angajament pe mai mulți ani de servicii strategice de modernizare a infrastructurii și transformare digitală.

Wipro va transforma operațiunile centrului de date al E.ON într-un model bazat pe cloud hibrid, utilizând soluțiile integrate BoundaryLess Enterprise (BLE) și Wipro HOLMES, inteligența artificială (IA) și platforma sa de automatizare. Compania va colabora cu E.ON pentru reducerea amprentei centrului său de date, eficientizarea infrastructurii și consolidarea agilității operaționale, printr-o abordare integrată a operațiunilor centrului de date. Strategia Wipro de găzduire în cloud hibrid, utilizând IA, va ajuta E.ON să-și optimizeze fluxurile de lucru și să ofere o experiență superioară clienților, cu eficiență sporită.

Marcus Schaper, Chief Digital and Technology Officer în cadrul E.ON, a declarat: „Transformarea cloud-ului este un element – cheie al călătoriei noastre de evoluție digitală către un viitor mai bun. Avem încredere că, în calitate de partener strategic, Wipro ne va ajuta să ne implementăm strategia de cloud în cel mai fiabil și eficient mod.”

„Suntem încântați să fim selectați în calitate de partener de transformare strategică al E.ON și așteptăm cu nerăbdare să îi susținem în călătoria lor digitală. Strategia noastră de găzduire în cloud hibrid, bazată pe IA, va oferi un impuls viziunii de afaceri a E.ON, de a furniza soluții energetice avansate din punct de vedere tehnologic, centrate pe client”, a afirmat N.S. Bala, Președinte și global head pentru sectoarele de energie, resurse naturale, utilități și construcții, Wipro Limited.

Acesta a adăugat: „Într-o lume dinamică a „prosumatorilor” și a convergenței energetice, agilitatea operațională a devenit o necesitate strategică a organizațiilor, pentru un plus de eficacitate. Expertiza amplă a Wipro în lanțul valoric al energiei, capacitățile privind tehnologiile noi și emergente, susținute de o vastă experiență la nivel global, ca urmare a desfășurării de proiecte cu unele dintre cele mai mari companii furnizoare de utilități, ne poziționează excelent pentru a duce la îndeplinire acest angajament valoros pentru E.ON.”

Share.

Lasă un comentariu