Două conducte de gaze devin proiecte de importanță națională

0

Conducta de transport gaze naturale pe direcția Ghergheasa – Focșani, precum și Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor – Orșova – Băile Herculane – Jupa vor fi declarate proiecte de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale, potrivit unor proiecte de Hotărâre a Guvernului.

Conducta Ghergheasa – Focșani, cu lungimea de 60 km, este un obiectiv de investiții care se va include în Programul de modernizare dezvoltare și investiții al SNTGN Transgaz SA Mediaș și va fi finanțat din surse proprii ale societății.

Prin realizarea acestei conducte se poate asigura alimentarea cu gaze naturale a localităților din zona de interes a obiectivului, respectiv un număr de aproximativ 25.500 consumatori casnici, 535 instituții publice (școli, primării, dispensare. cămine culturale, cabinete medicale, etc) și aproximativ 864 de agenți economici, potrivit notei de fundamentare a proiectului, conform financialintelligence.ro.

Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor – Orșova – Băile Herculane – Jupa, cu lungimea de 180 km, este un obiectiv de investiții care se va include în Programul de modernizare dezvoltare pe anul 2020 al SNTGN Transgaz SA Mediaș, și va fi finanțat din surse proprii ale societății.

Share.

Lasă un comentariu