Distribuţie Oltenia reia activitatea operaţională de teren

0

Activitatea operatorului Distribuţie Oltenia derulată până acum cu soluţii alternative (echipele NTL, măsură, etc) precum şi o parte din personalul său vor reveni la formatul tradiţional, de birou sau în teren, cu suplimentarea condiţiilor de siguranţă.

“Am trecut cu bine peste toată această perioadă, ne-am adaptat constant la condiţiile impuse de contextul epidemiologic şi am pus pe primul loc atât siguranţa angajaţilor şi partenerilor noştri cât şi pe cea a consumatorilor de energie. Rămânem extrem de atenţi la nevoile personalului nostru şi al comunităţii şi luăm toate măsurile pentru a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică în zona noastră operaţională ”, a declarat Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuţie Oltenia.

În perioada stării de urgenţă, operatorul Distribuţie Oltenia şi-a reorganizat activitatea operaţională astfel încât să asigure în continuare alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea şi să diminueze cât mai mult contactul dintre angajaţii săi şi consumatori, pentru protecţia reciprocă a acestora.

Începând cu data de 18 mai 2020, DEO va relua gradual activităţile care presupuneau accesul pe proprietate al echipelor sale şi ale partenerilor săi.

Share.

Lasă un comentariu