Directoratul Transelectrica, nou mandat provizoriu de patru luni

0

Bogdan Tudorache

Directoratul Transelectrica beneficiază de un nou mandat provizoriu de patru luni, potrivit unui raport remis Bursei de Valori București.

“Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 20 iunie 2020, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 09 iunie 2020, Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 iunie 2020, următoarele persoane: Cătălin Nițu, Ionuț-Bogdan Grecia, Andreea-Mihaela Miu, Marius-Viorel Stanciu, Corneliu-Bogdan Marcu.

Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni începând cu data de 21 iunie 2020 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica– SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval”, se arată în raport.

Share.

Lasă un comentariu