Despre energynomics.ro

Bannere-protectia-datelor-personale-1Platforma de comunicare energynomics.ro este cel mai complex proiect editorial dedicat în exclusivitate industriei energetice din România. Reunește site-ul, revista tipărită trimestrial și seria de evenimente proprii.

energynomics.ro este singura platformă de comunicare online dedicată sectorului energetic din România care funcționează atât ca sursă de știri, cât și ca sursă de informații business to business. Actualizat în fiecare oră de editorii noștri, energynomics.ro selectează cu responsabilitate informațiile la zi despre schimbările din mediul economic, politic și legislativ. Prin accesarea profilurilor business, vei descoperi partenerul de afaceri cel mai potrivit pentru nevoile companiei tale.

energynomics.ro Magazine este publicația întregii industrii energetice din Romania. Misiunea noastră este să oferim informații, perspective, profiluri și oportunități de networking pentru manageri, specialiști și ingineri din industria energetică românească. Tipărită in 1.000 de exemplare trimestrial, revista energynomics.ro Magazine este distribuită gratuit și individual către managerii și specialiștii din industria energetică românească.

Despre Wing Media Energy Consulting

Wing Media Energy Consulting este publisher-ul energynomics.ro şi singura agenție media care oferă o gamă completă de servicii și consultanță specializată companiilor ce activează în domeniul energiei, în România și în regiune. Implicați pentru o lungă perioadă de timp și în diverse moduri în sectorul energetic din România, acţionarii WMEC au decis să vină în întâmpinarea nevoilor jucătorilor publici și privați cât și a ONG-urilor care activează în sectorul energetic. WMEC oferă produse media și servicii business de elită personalizate, cu un spor de valoare unic generat de experiența în industrie şi dedicarea exclusivă pe acest sector.

Noi suntem echipa Wing Media Energy Consulting

Varinia Radu
Varinia Radu
Founding Partner
varinia.radu [at] wing-media.com
Iulian Harpa
Managing Partner
iulian.harpa [at] wing-media.com
Gabriel Avăcăriței
Gabriel Avăcăriței
Chief Editor
gabriel.avacaritei [at] wing-media.com
Bogdan Tudorache
Bogdan Tudorache
Senior Editor
bogdan.tudorache [at] wing-media.com
Florin Pătrașcu
Florin Pătrașcu
Art Director
florin.patrascu [at] wing-media.com
a
Gabi Petrea
Gabi Petrea
Senior Business Developer
gabi.petrea [at] wing-media.com