Delgaz Grid şi-a desemnat echipa care va concura la faza naţională a Trofeului Electricianului 2019

0

Intervenţie rapidă, profesionalism, cunoaşterea regulilor de siguranţă şi securitate în muncă, dar şi a noţiunilor teoretice specifice domeniului. În acest fel se poate descrie competiţia Trofeul Electricianului, a 40-a ediţie, care a reunit la Iaşi în perioada 10-12 iunie peste 100 de electricieni la faza pe companie a concursului, se arată într-un comunicat Delgaz.

După trei zile de probe teoretice şi practice, dar şi după multe emoţii în aşteptarea rezultatelor finale, astăzi au fost premiaţi cei mai buni 21 de electricieni, primii trei clasaţi de la cele şapte specializări de concurs.

Şase electricieni din Bacău, câte patru din Botoşani şi Iaşi, trei din Vaslui şi câte doi din judeţele Neamţ şi Suceava vor intra în competiţie în luna iulie cu echipe de la principalii distribuitori de energie de la nivelul ţării.

„Dumneavoastră, cei premiaţi astăzi, sunteţi cei mai buni dintre meseriaşii noştri. Sunteţi cei de la care pot şi ceilalţi colegi să înveţe. Pe lângă meserie, învăţaţi-i să aibă grijă unul de celălalt, de siguranţa fiecăruia şi de siguranţa clienţilor. Arătaţi că sunteţi mândri de meseria pe care o aveţi. Vă doresc mult succes la etapa naţională!”, a transmis la festivitatea de premiere Ferenc Csulak, Director General al Delgaz Grid.

Share.

Lasă un comentariu