Corneliu-Bogdan Marcu, nou membru al directoratului Transelectrica

0

Bogdan Tudorache

Corneliu-Bogdan Marcu a acceptat vineri, 10 ianuarie, mandatul de membru provizoriu al directoratului Transelectrica, se arată într-un raport al companiei.

”În completarea raportului curent diseminat prin intermediul instituțiilor pieței de capital în data de 09 ianuarie 2020, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica informează publicul interesat cu privire la faptul că domnul Corneliu-Bogdan Marcu a semnat, în fața notarului public, declarația de acceptare a mandatului la data prezentului comunicat, numirea acestuia devenind efectivă”, se arată în raportul prezentat BVB.

Fostul director al Electrica, Ioan Folescu, cercetat penal pentru posibile prejudicii aduse companiei Electrica, a demisionat recent din directoratul Transelectrica.

Folescu preluase mandatul de la Transelectrica la mijlocul lunii trecute.

La mijlocul lunii noiembrie, Electrica a chemat în judecată o parte din foștii directori și administratori pentru recuperarea unui prejudiciu constatat de Curtea de Conturi de 235 de milioane de lei, plus dobânzi.

Acțiunea a fost deschisă ”pentru atragerea răspunderii persoanelor care au ocupat funcțiile de administrator și respectiv de directori ai Electrica, pentru obligațiile neîndeplinite sau îndeplinite necorespunzător”.

Share.

Lasă un comentariu