Concurența a autorizat preluarea Hydro Extrusion de către austriecii de la Hammerer Aluminium

0

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh din Austria preia compania locală Hydro Extrusion SRL.

Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, Austria, membră a Grupului Hammerer Aluminium Industries, activează în domeniul prelucrării aluminiului pentru diverse utilizări, cum ar fi: ingineria de sistem, industria auto, construcțiile sau aplicații electrice. Hammerer Aluminium Industries Holding, Austria, este activă atât în Europa, cât şi în Asia și SUA.

În România, compania Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh este prezentă prin două filiale, respectiv Hammerer Aluminium Industries Santana, activă în domeniul prelucrării aluminiului şi Hammerer Aluminium Industries România, activă în domeniul imobiliar.

Hydro Extrusion deține o unitate de producție în domeniul prelucrării aluminiului.

În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Share.

Lasă un comentariu